Smak, wygląd oraz stosunek jakości produktu do jego ceny – te czynniki bierze pod uwagę Loża Ekspertów przyznająca certyfikaty „Doceń polskie”. Artykuły spożywcze uczestniczące programie są oceniane w dziesięciopunktowej skali. Wyroby, które otrzymają wysokie noty zdobywają certyfikat, zaś produkty z maksymalną liczbą punktów są dodatkowo honorowane tytułem TOP PRODUKT. Warto podkreślić, że każdy z pięciu członków Loży wystawia oceny samodzielnie, nie konsultując (...)

Wszelkie prawa zastrzeżone.
Dziennik Prudnicka.pl jest wpisany do rejestru dzienników i czasopism.
Kopiowanie, wykorzystanie, powielanie materiałów dostępnych w serwisie wymaga pisemnej zgody redakcji.
Pomysłodawca serwisu: Stanisław Stadnicki

Projekt i wykonanie: WebInspiracje.pl Stadnicki.pl Projektujemy strony internetowe.

Polecamy:

  • Raclawice.Net
  • KolejPodsudecka
  • Stanisław Stadnicki
  • Do Przodu
  • WebInspiracje